#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Lefstadskrøbba

Av Christian Jensen17. juni 2012

Grus Kjentmannsmerket Lefstadskrøbba Orkanger Rute Skogssti Sti Sykkel Sykkeltur Terreng Trening Tur Orkdal

Lefstadkrøbba
Lefstadkrøbba

Lefstadskrøbba Ligger i på en høyde litt lenger opp i dalen. Fra Best på Fannrem krysser man broa og følger vei 65 oppover mot Lefstad. Her er det merket sti. Dessverre har anleggsmaskiner herjet i stien og dette gjør oppoverbakken umulig å sykle, men morro å sykle ned. På vei oppover er det et par fantastiske utsikter. Og skuet på toppen overgår det meste. Kjempetur og ikke så veldig lang. Det var sikkert mulig med barnevogn helt opp før, det er det dessverre ikke lengre. I kombinasjon med andre topper i nærheten fungerer turen også bra. Litt ovenfor Lefstadkrøbba går det en vei videre. Følger du denne nesten til endes treffer du på en sti som leder til venstre og bort til en nærliggende vei. Da blir det plutselig en liten runde man kan sykle. Absolutt anbefalt.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Én kommentar til “Lefstadskrøbba”

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: