Lefstadskrøbba

GrusKjentmannsmerketLefstadskrøbbaOrkangerRuteSkogsstiStiSykkelSykkelturTerrengTreningTurOrkdal
Lefstadkrøbba

Lefstadkrøbba

Lefstadskrøbba Ligger i på en høyde litt lenger opp i dalen. Fra Best på Fannrem krysser man broa og følger vei 65 oppover mot Lefstad. Her er det merket sti. Dessverre har anleggsmaskiner herjet i stien og dette gjør oppoverbakken umulig å sykle, men morro å sykle ned. På vei oppover er det et par fantastiske utsikter. Og skuet på toppen overgår det meste. Kjempetur og ikke så veldig lang. Det var sikkert mulig med barnevogn helt opp før, det er det dessverre ikke lengre. I kombinasjon med andre topper i nærheten fungerer turen også bra. Litt ovenfor Lefstadkrøbba går det en vei videre. Følger du denne nesten til endes treffer du på en sti som leder til venstre og bort til en nærliggende vei. Da blir det plutselig en liten runde man kan sykle. Absolutt anbefalt.