Kurs og foredag

Sykkelen foran utsikten
Sykkelen foran utsikten

Her på Sykkelhjulet.no finner du et stort utvalg av teknisk materiell, så vel som livshistorier. Forfatteren bak mange av artiklene heter Christian Jensen og er eier av Sykkelhjulet.no. Christian er sivilingeniør av yrke, men vier mye av tiden til store og små eventyr og sykkelen har vært med på mange av dem. Christian har et barn, en hund, ei kone, to elbiler, for øyeblikket bare tre sykler, et par ski og et utvalg kamerautstyr. Han nyter gjerne livet ute og gjør ellers mye av det han har lyst til.

Om du representerer et lag, en forening eller kanskje en bedrift og er på jakt etter sykkelrelaterte, motiverende foredrag eller kurs så ta gjerne kontakt. Kanskje er et enkelt teknisk kurs det som skal til for å øke interessen for syklingen i bedriften? Eller kanskje sykkellaget ditt lenge har hatt lyst til å lære seg det å bygge hjul? Mulighetene er mange og Christian deler gjerne sin kunnskap og erfaring med dere. Han tar gjerne tema som hjulbygging, sykkelbygging, service og vedlikehold, og selvfølgelig mye mye mer fra sykkelens verden.

Har du behov for et annerledes foredrag som gjerne inneholder motivasjon, ekspedisjonsberetninger og erfaringer? Ta gjerne kontakt så skreddersys et foredrag for dere. Foredragene kan gjerne være mer dialogrettet om tanken er å utveksle erfaringer og meninger.