1500 km med Look X-Track

Look X-TrackPedalReklameUtstyr

18 April 2019 ble Look X-Track montert på sykkelen. De har selvfølgelig vært av og på sykkelen noen ganger, men jeg holder sporing på hvor langt de har syklet. For meg er det viktig at komponenter holder og at de ikke trenger alt for mye service for å holde. Look sine pedaler leverer akkurat det.

En godt brukt Look X-Track
En godt brukt Look X-Track

Disse pedalene er på ingen måte noen skjønnheter lengre. De er oppskrapet, forslått og godt brukte, men de virker. De virker faktisk utmerket. Lagrene glir lett og festemekanismene til skoene fungerer som de skal. Den vesentlige strukturen i pedalene er også på plass enda og gjør absolutt nytten sin.

Nå har de holdt i over 1500 kilometer, stort sett på stier i skog og fjellandskap. De har dundret ned i røtter og stubber, vært første kontaktpunkt i mang en ufin stein og besøkt mange dype sølepartier. Alt de har fått er en god runde med hageslangen etter endt tur.

De har holdt i over 1500 kilometer og antagelig holder de i 1500 til, kanskje enda mer. Skal du ha et sett med virkelig gode pedaler, anbefaler jeg virkelig Look X-Track.