Inneprosjekter

Annet

Nå når vinteren har satt sitt preg på terrenget så er det ikke alltid like enkelt å finne på noe. Det går an å ta seg en tur ut og det e slettes ikke så verst hvis man først kommer seg forbi en berømte dørstokken, men klarer du ikke det så finnes det faktisk en del saker man kan gjøre inne også.

Strukket kjede
Strukket kjede

Sykkelen trenger jo en grundig gjennomgang før sesongen 2019 starter og det er det jo en glimrende anledning til å gjøre nå når det ikke er sykkelsesong ute. En rekke av slitedelene på sykkelen bør enn byttes eller vedlikeholdes grundig. Er du i tvil om drivverket ditt trenger en gjennomgang, så kan du ta en titt her. I tillegg til det så er det lurt å sjekke både bremser og gi dempere en etterlengtet service. Viste du at serviceintervallet på enkelte dempere kan være ned i 100 timers bruk?

Hvis du ikke er i humør til å fikse sykkel, så kanskje du kan begynne planleggingen av årets turer? Jeg har mange ideer om hvor jeg skal avgårde dette året, men det er stort sett turer på tenkestadiet. Hvorfor ikke starte planleggingen og få turen ned i detaljer? Trenger du litt starthjelp, så har sykkelhjulet selvfølgelig et godt utgangspunkt for deg i denne artikkelen om planlegging av turer.

I tillegg til å planlegge turer, så liker jeg å prøve ut nye pakkemetoder. I år skal jeg prøve å finne ut hvor lite jeg kan klare meg med på tur. Er det mulig å halvere vekta eller blir det vanskelig?

Kanskje du skulle prøve deg på et slikt prosjekt du også?

Pakket kjøkkenkasse
Pakket kjøkkenkasse