Høsttrening

Trening

Det er dessverre slik at sommeren er på hell enda en gang, men nå venter den fine tida hvor fargene i fjellet begynner å bli fine. I år har jeg kommet meg tilbake til normalen igjen når det gjelder sykling. Det har vært et par år med alternative aktiviteter, men i 2018 er det stort sett stisykling som har vært på agendaen. Selvfølgelig med en og annen tur på asfalten, men da med samme sykkelen.

Høstløv på asfalten

Høstløv på asfalten

Høsten står som sagt på døra og venter. Da er det mindre insekter og mer farger. Det er virkelig verdt å få seg en tur ut og oppleve naturen. Jeg har kommet frem til at den beste treningen er den man gjennomfører mens man liker det man holder på med. Jeg hadde et relativt brått møte med rittverden i år, men det gikk ikke verre enn at jeg prøvde meg en gang til like etterpå. Jeg hadde planer om å gjennomføre fem ritt i år, men det ble med de to. Likevel har jeg faktisk tenkt å følge opp om rittene til neste år og se om det er mulig å forbedre tiden jeg trillet inn til i 2018.

For å få til det bør jeg holde formen igjennom hele høsten og spesielt når vinteren kommer. Hvordan jeg skal gjøre det har jeg ikke helt bestemt meg for enda, men jeg ser på en del muligheter for å få syklet. Det aller viktigste er å holde seg i aktivitet minst to ganger i uka. Og da er det viktig å holde den rette muskulaturen igang.

Har du planer for høsten?