Nerskogsrittet 2018

RittTreningTrollheimen
Nerskogrittet overstått

Nerskogrittet overstått

Orklarittet gitt av staben med brask og bram. For min del så var målet å fullføre og det klarte jeg forsåvidt. Med Orklarittet friskt i minnet var det på tide å prøve seg på enda et ritt. Det å åpne for hardt har jeg fått erfare at ikke er spesielt smart. Det å kjøre fort hardt i begynnelsen er heller ikke spesielt lurt. Derfor la jeg meg inn bak et større felt og ble med disse over demningen. Etter hvert så jeg at feltet foran oss igjen begynte å trekke fra, så jeg lurte meg oppover blant folket og tok igjen feltet som lå foran. Her lå jeg på halen en god stund til det begynte å sprekke opp.

Etter hvert ble vi ei lita gruppe som syklet stort sett rundt hele Granasjøen. Et par stakk avgårde og de av oss som ble liggende igjen kom rett inn i et nokså ferskt uhell. Jeg valgte å stoppe for å spørre om det trengtes assistanse, men fikk etter hvert bekreftet at de hadde ting under kontroll og fortsatte syklingen videre. Nå ble det et par kilometer alene frem til matstasjonen. Her tok jeg igjen et par som jeg slo følge med til den indre delen av løypa.

Nå ventet et strekk med terreng og her ble jeg liggende mer eller mindre for meg selv. Når jeg omsider kom til asfalt igjen så lå jeg for meg selv stort sett hele turen inn til mål. Jeg ble tatt igjen av en syklist som hadde stoppet og hjulpet til ved ulykken. Vi vekslet noen ord før han syklet foran meg mot mål.

Alt i alt så er jeg virkelig fornøyd. Fra en definitiv sisteplass på første ritt, så endte jeg nå litt lengre frem på resultatlistene. Målet var fremdeles bare å fullføre, men jeg endte da altså på 83 plass alt i alt og på plass 12 av 13 i gruppa.

Til neste år blir det muligens hakket bedre?