#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Slange og lappesaker

Av Christian Jensen16. februar 2018

Lappe Lappesaker Må ha Slange Slangeløst Sykkel Vedlikehold

Slanger og lappesaker
Slanger og lappesaker

På tur er det viktig å ha med seg minst mulig, men å kunne være selvhjulpen hvis det skulle være noe. Slange og lappesaker er en av de tingene jeg bare må ha med meg på tur. En punktering vil være en absolutt showstopper hvis jeg ikke hadde hatt med meg slanger og lappesaker. Faktisk foretrekker jeg å ha med meg to slanger og et sett lappesaker. Man vet aldri når uhellet er ute, og med to slangeløse dekk er det alltid lurt å ha med seg nok slanger til å legge i begge dekkene.

Jeg har skrevet om slanger og størrelser tidligere. Er du i tvil om hvilken slange du bør ta med deg så ta en titt på denne artikkelen om slange til sykkelen.

 

 

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar