Mistet kontakten

BatteriGarminHastighetPedalPulsmålerSensorTeknisk
Finner ikke sensor

Finner ikke sensor

Etter en fin tur på sykkelen er det på tide å studere resultatene fra klokka aller sykkelkomputeren. Hva er vel ikke mer irriterende enn å oppdage at pedalfrekvensen har falt ut halvveis, eller at pulsmåleren plutselig har rapportert halv hjertefrekvens i en solid oppoverbakke.

Da er det antagelig på høy tid å bytte batterier i sensoren din. Jeg har laget en kjapp liten video som viser hvordan man bytter batterier i Garmin sine sensorer. De fleste sensorene er relativt like.

  1. Snu sensoren rundt slik at du ser baksiden
  2. Skru lokket mot klokken til indikatoren viser åpen
  3. Løft opp lokket
  4. Bytt batteriet med et nytt
  5. Fest lokket og lås slik at indikatoren viser låst