#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Mistet kontakten

Av Christian Jensen14. april 2017

Batteri Garmin Hastighet Pedal Pulsmåler Sensor Teknisk

Finner ikke sensor
Finner ikke sensor

Etter en fin tur på sykkelen er det på tide å studere resultatene fra klokka aller sykkelkomputeren. Hva er vel ikke mer irriterende enn å oppdage at pedalfrekvensen har falt ut halvveis, eller at pulsmåleren plutselig har rapportert halv hjertefrekvens i en solid oppoverbakke.

Da er det antagelig på høy tid å bytte batterier i sensoren din. Jeg har laget en kjapp liten video som viser hvordan man bytter batterier i Garmin sine sensorer. De fleste sensorene er relativt like.

  1. Snu sensoren rundt slik at du ser baksiden
  2. Skru lokket mot klokken til indikatoren viser åpen
  3. Løft opp lokket
  4. Bytt batteriet med et nytt
  5. Fest lokket og lås slik at indikatoren viser låst

https://youtu.be/wPiaRiJsVOw

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: