Sykle uten sekk

DrikkeDrikkesekkSekkOppbevaring
Camelbak Mule

Camelbak Mule

Jeg har tidligere skrevet at jeg pakker sekken full av saker og farter avgårde. Det er alt fra slanger til drikke. I det siste har jeg likevel dristet meg til å dra avgårde uten sekken. Faktisk ligger alt bortsett fra mobilen igjen hjemme. Om kveldene når det er sånn passe varmt ute, er det greit å ta seg en tur.

Det begynte med at jeg ikke orket å pakke sekken. Så drog jeg avgårde uten. Halvveis kom jeg på at det hadde vært godt med noe å drikke. Først da kom jeg på at jeg ikke hadde drikke med meg. Likevel med litt planlegging, så kom jeg meg hjem og alt fungerte riktig så bra.

Så da har jeg gjentatt det et par ganger. Riktignok mer planlagt denne gangen. Det er jo en aldri så liten risiko, men det er mye enklere uten noe på ryggen. I tillegg lærer man seg hvordan kroppen responderer uten væskeinntak. Jeg velger å sykle relativt kort. Jeg holder meg også til en stigning og ikke flere.

Har du noen gang prøvd å farte avgårde uten sekk og drikke? Hvordan fungerte det?