#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Løypealternativ: Ila-Skistua

Av Christian Jensen11. oktober 2010

Bymarka Gråkallen Kopperdammen Rute Skistua Skogssti Sti Sykkel Sykkeltur Trening Trondheim Tur Trondheim Turer

Kart over Kopperdammen og Skistua
Kart over Kopperdammen og Skistua

Jeg har tidligere skrevet om ei rute som går fra Ila opp til Skistua og over Rønningen for så å sikte ned mot byen igjen. Løypeprofil: Ila->Skistua->Rønningen->Heimdal. Når du kommer til Kopperdammen er det mulig å sykle på høyre side av denne (vestsiden). Når en møter på den opprinnelige stien igjen klatrer en oppover og møter på et kryss. Her går den opprinnelige løypa til venstre og ned på den asfalterte veien opp mot Skistua. Her er det mulig å sykle rett frem isteden. Et lite stykke etterpå møter en på ei bro som går over veien. Like før denne broa er det en avstikker som gjør at du kommer oppå broa. Sykler du så over denne broa, kan du følge denne til du kommer opp til en parkeringsplass og siden videre til du kommer opp til skistua. Dette er et fint alternativ både opp og ned.

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: