Løypealternativ: Ila-Skistua

BymarkaGråkallenKopperdammenRuteSkistuaSkogsstiStiSykkelSykkelturTreningTrondheimTurTrondheimTurer
Kart over Kopperdammen og Skistua

Kart over Kopperdammen og Skistua

Jeg har tidligere skrevet om ei rute som går fra Ila opp til Skistua og over Rønningen for så å sikte ned mot byen igjen. Løypeprofil: Ila->Skistua->Rønningen->Heimdal. Når du kommer til Kopperdammen er det mulig å sykle på høyre side av denne (vestsiden). Når en møter på den opprinnelige stien igjen klatrer en oppover og møter på et kryss. Her går den opprinnelige løypa til venstre og ned på den asfalterte veien opp mot Skistua. Her er det mulig å sykle rett frem isteden. Et lite stykke etterpå møter en på ei bro som går over veien. Like før denne broa er det en avstikker som gjør at du kommer oppå broa. Sykler du så over denne broa, kan du følge denne til du kommer opp til en parkeringsplass og siden videre til du kommer opp til skistua. Dette er et fint alternativ både opp og ned.