#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Byneset rundt

Av Christian Jensen8. juli 2010

Asfalt Byneset Heimdal Ila Lundåsen Ringvoll Rute Sti Sykkel Sykkeltur Trening Trondheim Tur Trondheim Turer

Byneset rundt
Byneset rundt
  • Lengde: 42.6km
  • Underlag: 100% asfalt
  • Høydeforskjell: 193m
  • Beskrivelse: Nok en gang startet jeg på Tempe. Sykle i retning Sluppen og opp Bjørndalen. Tilslutt kommer en til Heimdal. Her sykler man opp mot Lundåsen og videre utover mot Ringvoll. Fortsett videre utover mot Spongdal. Fra Spongdal sykler en ned mot Flakk og videre mot sentrum. Jeg syklet fra Ila og over til Øya. Herfra er det fin vei oppover til Tempe igjen. Det karakteriseres vel som en kort tur på racersykkel, men på offroad er den opp mot middels til lang. De første 13km stiger fra ca 35 til 193 meter. Så går det nedover et stykke før det flater ut. Fra Spongdal og ned til Flakk er det en lang utforkjøring. Her stivner en fort til så husk å tråkke litt. I motvind kan nok denne runden by på en rekke utfordringer. Det er mange åpne områder som byr på god vind. Turen er også veldig fin om man har god tid. Det er mange fine utsiktspunkt og for dem som har med seg kamera er det absolutt verdt turen. Det er en flott treningsrunde og anbefales absolutt.
  • Garmin-aktivitet: http://connect.garmin.com/activity/38520997
Høydeprofil Byneset
Høydeprofil Byneset

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: