#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

GPS-logger: Garmin Edge 305

Av Christian Jensen3. juni 2009

Edge 305 Garmin GPS Rute Sykkel Navigasjon

Garmin Edge 305

Da har jeg omsider fått meg en skikkelig logger. Kjøpte meg en Garmin Edge 305. Den har GPS-logger, hastighetsmåler, omdreiningsmåler for pedaler og en rekke andre ting. I tillegg har den skikkelig høydemåler. Så nå skal jeg sykle opp de løypene jeg har syklet med den gamle loggeren og oppdatere disse.

En fyldigere test kommer etter hvert når jeg har fått syklet noen turer

Artikkelen fortsetter under annonsen

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Én kommentar til “GPS-logger: Garmin Edge 305”

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: