#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

GPS-logger: Holux M-241

Av Christian Jensen16. april 2009

GPS Rute Navigasjon

Holux M-241
Holux M-241

Jeg er så heldig at jeg er i besittelse av en Holux M-241. Dette er egentlig en GPS-logger som er ment til fotografering. Den har ikke spesielt god antenne og måler høyden ut fra satelitter. For øyeblikket er det den eneste loggeren jeg har. Skal prøve å legge ut sykkelrutene mine med litt modifisering, slik at dere kan få ideer til hvor dere kan sykle.

 • 32 parallel satellite searching channels
 • Receiver: L1, 1575.42 MHz
 • Frequency: 1.023 MHz
 • Update frequency: 1 Hz.
 • Antenna type: Built-in
 • Satellite signal reception sensitivity: -159dBm
 • Dimensions: 32.1mm X 30mm X 74.5mm
 • Weight (excluding battery): < 39g.
 • Operating temperature: 0 ℃ to + 50 ℃
 • Storage temperature: -10 ℃ to + 60 ℃
 • Operating humidity: 5% to 90%

Artikkelen fortsetter under annonsenChristian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: