35 sykkelturer i verdens beste skiterreng

SykkelbokNyheterSykkellektyre

Boka “35 sykkelturer i verdens beste skiterreng” kommer nå i ny versjon.

Boka tar for seg de mest attraktive sykkelturene fra Hafjell og Øyerfjellet i nord, til Sjusjøen i sør, et område kjent for fantastiske løyper, Birken-historie, over ti tusen hytter og en svært stor sports-interesse.

Boka presenterer et stort spekter av turer, med mål om å treffe de fleste grupper syklister. Her er alt fra korte og familie-vennlige grusturer, lengre kuperte treningsrunder, og opp til mer krevende terrengturer, med betydelige innslag av stisykling på snaufjellet. Mange av turene egner seg meget bra for el-sykkel.

Etter utsolgt førsteopplag, er nytt for denne andre utgaven at hver tur har fått en QR-kode, der man kan scanne kart-rute og høydeprofil på turen inn på telefonen. Det er også kommet flere nye turer, forbedrede kart, og en rekke nye bilder. Hver tur har eget kart, faktaboks, en kort rutebeskrivelse.

Det er også kapitler om serveringssteder, aktuelle turmål, utstyrstips, sykkelskilting, kart, gode tur-utgangspunkter, sykkelutleie-steder, el-sykling, sykkelprofilers favoritt-turer, med mer.

Nydelig sykkelterreng i området (Fotograf Øyvind Wold)

Alt overskudd av boksalget går til stiftelsen Øyer turskiløypers arbeid med skiløyper og tilrettelegging for sykkel.