Samarbeid med Birk

SykkelNyheter

Det er utrolig hyggelig å kunne annonsere at Birk Sport og Sykkelhjulet.no har inngått en avtale om testing av produkter for 2022 sesongen.

Birk Sport er fagekspert på sykkel og ønsker å gi markedets beste totaltilbud på sykler og relaterte produkter. De har et bredt utvalg av sykler: elsykkel, terreng, landevei, hybrid, grusracere, cargo, barnesykler og sykkelutstyr. Deres ansatte er syklister som alle jobber for at kunden skal finne sin drømmesykkel.

Sykkelekspertene i Birk Sport kan du treffe på deres sykkelverksted eller i butikkene på Rud ved Sandvika og på Sagene i Oslo. Bor du ikke i Oslo-området kan du få personlig videorådgivning på birk.no eller treffe dem via chatfunksjonen deres der.

I 2022 annonserte Birk Sport at de sikter mot et mer bærekraftig uttrykk og kvalitetsstemplet det hele 3. mars med Miljøfyrtårnsertifisering. Dette har så langt vært en formell prosess som de er veldig stolte av. For å bli et sertifisert Miljøfyrtårn er det flere krav som må innfris. Disse er nå på plass hos Birk Sport og de er i gang med å planlegge veien videre. Nå skal alle egne rutiner gjennomgås, samt at Birk Sport jobber mot sine leverandører for å tydeliggjøre arbeidet som allerede gjøres, og for å se på hvilke andre tiltak som kan iverksettes.  

Birk Sport har et spennende sortiment og et eget husmerke som de kaller “Birk”. I 2022 skal Sykkelhjulet.no blant annet teste Birk Sport sin bekledning rettet mot terrengsyklisten. Utvalget produkter i markedet er stort, men det er stort sett utenlandske produsenter. Det er spennende å se hvor godt et norsk merke kan hevde seg i kampen med mange flere.

Merkevaren Birk er det Birk Sport selv som utvikler og designer. Birk-sortimentet har alt fra arm-, kne- og benvarmere, korte og lange sykkelbukser og sykkelshortser, sykkelskjorter med korte og lange ermer, sykkelvester, sykkeljakker, regntøy, skotrekk, sykkelhjelmer, sykkelhansker, sykkelbriller, samt sykler og alt av tilbehør til sykkelen.

Produktene vil bli testet i grupper hvor hensikten er å gi deg som leser erfaringer med produktet på godt og vondt.