Hørt om MYOG før?

FabrikasjonMYOGMYOG

MYOG er en engelsk forkortelse og betyr Make Your Own Gear eller Lag Ditt Eget Utstyr på norsk. Det har aldri vært skrevet om her på sykkelhjulet.no før, men faller rett inn i det vi står for.

Det å kjenne sykkelen sin fra eike til bremsewire. Det å vite hva man skal gjøre når noe feiler. Det å ha innsikt i funksjoner og utstyret man benytter. Alt dette gjør at man har mye større glede av det å være på tur med sykkelen. Derfor starter vi nå opp en serie med fabrikasjon av eget turutstyr.

Dette begrenser seg selvfølgelig ikke til bekledning og oppbevaringsutstyr, men heller hva slags ferdigheter du selv har. En sykkel som bygges opp fra bunn av er jo rimelig nære filosofien om MYOG.

I denne serien av innlegg så blir det i første omgang behov for både symaskin, nål og tråd. Også en del metervare med stoff av ulike slag. Hvis du kunne tenke deg å produsere noe, men ikke har kommet helt i gang enda så er det verdt å sjekke ut sykkelhjulets nye kategori om MYOG. Her kommer det til å komme mange interessante innlegg fremover.