Nytt år…

Annet

… nye muligheter sies det.

Er 2022 det året der du skal gjøre not nytt? Eller kanskje du skal jobbe videre med noe du har holdt på med i mange år? Sykkelhjulet.no har hatt en periode i slutten av 2020 og stort sett hele 2021 hvor det har vært mindre aktivitet. For 2022 trapper vi opp og skal gi deg som leser et godt utvalg av artikler. Vi er faktisk så ambisiøse at det skal komme et nytt innlegg hver søndag i 2022. I tillegg henter vi frem et tilbakeblikk en gang i uka og krydrer det hele med bilder både på Instagram og Facebook. Så følg oss gjerne på begge de sosiale kanalene.

I løpet av 2022 vil du få mer innhold av våre faste skribenter, men kanskje også se artikler fra nye. Innholdet kommer til å bli til mens året går, men allerede nå kan jeg røpe at det blir både turrapporter, tester og kanskje en liten ekspedisjon.

Godt nytt år til deg kjære leser!

Godt nyttår 2022!