Årets gaver til syklisten

GarminGjenbrukJulegaveJulegavetipsSykkelSyklistTreningAnnet

For noen er det åpenbart hva venner og nære skal få i julegaver. For andre er det fullstendig håpløst. Tidligere forslag har vært gavekort, forbruksvarer, klubbdrakt og arrangert tur. Det er jo fremdeles like aktuelt, men her kommer et sett med nye gavetips

For familiefar/mor

Det er faktisk slik at det kan være ganske krevende å få koordinert familieliv, forpliktelser, middag, lekser, jobb og sykling. Noen er heldige og har ektefeller eller samboere som får dette til å gå sammen, mens andre har større utfordringer.

Hva med et personlig gavekort på en fridag? Hvis du klarer å få avtalt med noen andre, så kanskje det kan bli en fridag for han/henne og deg hvor sykling er hovedaktiviteten?

Det beste av alt er at det ikke koster noe med mindre du ønsker en mer arrangert tilstelning.

Gjenbruk

Det finnes personer som lager ting av gamle sykkeldeler. Enten kan du gjøre dette selv, eller kjøpe noe ferdig. Hva med en klokke laget av tannhjul for eksempel?

Søker du på nett finner du mye spennende. Noe er kanskje ikke like praktisk, men det er ikke alltid julegaver behøver å være det

Garmin Edge 530

Elektronikk

Elektronikk er sjelden feil. Om ikke syklisten allerede har en navigasjonsenhet, så er det absolutt en sak som kommer til å falle i smak. Hvis det finnes en navigasjonsenhet i hus, kan det kanskje være aktuelt å se på en komplementær sak.

Sykkelhjulet er ikke sponset av Garmin på noe vis, jeg velger ganske enkelt å kjøpe Garminprodukter fordi de fungerer absolutt best. For syklisten er det tre enheter som stikker seg ut. Hovedenheten er i mine øyne en Garmin Edge 530. Det finnes billigere enheter og det finnes dyrere enheter, men 530 er den gyldne middelvei for det meste. Den har de fleste funksjoner som de dyre enhetene også har, men mangler touchskjerm. Det blir noe mer kronglete å navigere rundt i menyene, men det gjør du en gang for å sette opp enheten.

Har den du kjøper gaver til allerede en slik Garmin-enhet så kan en aktivitetsmåler være aktuelt. Det finnes mange bra aktivitetesmålere, men Garmin Venu 2 skiller seg ut i mengden av alternativer. Den ser bra ut og har et godt utvalg av funksjoner.

Hvis vedkommende har begge deler i Garmin-parken er det en siste ting som faktisk er ganske artig. Det er ei Garmin Index vekt. Den er selvfølgelig online og sanker data om vekt, fettprosent, benmasse, muskelmasse og en del andre parametre.

Garmin Index
Garmin Index