#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Nye turer i kjente områder

Av Christian Jensen17. januar 2021

Fatbike Vintersykling Orkdal Turer

Vintersykling over frosne myrer

En av de tingene som er fantastisk med vinteren er at alle de kjente områdene får nye muligheter. Om vinteren fryser myrene til og alle de våte områdene blir farbare. De enkle nedoverbakkene blir glattere og plutselig utfordrende. De lett forserbare oppoverbakkene blir tunge som fy.

Det å ta ut sykkelen sin om vinteren og sykle på de lokale, og kanskje kjedelige, stiene om vinteren er en helt ny opplevelse. Riktig nok kan det bli en kald opplevelse. Derfor er det viktig å kle seg skikkelig. Spesielt føtter og hender har en tendens til å bli veldig kalde.

Så få på deg klærne og kom deg ut om vinteren.

Artikkelen fortsetter under annonsen

God tur!

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: