#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Ta med kamera

Av Christian Jensen3. mai 2020

Kamera Orkdal Tips & Triks

En av favorittaktivitetene mine, i tillegg til sykling, er fotografering. landskap og gamle skoger er to av temaene jeg har spesielt interesse for. De store fjellene i Trollheimen eller de gamle trærne her i de lokale skogene.

Jeg har alltid hatt et kamera med meg, men ofte har det vær mobiltelefonen min. Under de rette forholdene fungerer dette bra som kamera, men ikke alltid. Denne sesongen har jeg også tatt med meg mitt speilløse Canon M100. Og det har allerede hatt nytte for seg.

Mitt råd for deg denne gangen er å alltid ta med kameraet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvis du vil se mer av hva jeg fotograferer, så ta en titt på christianjensen.no

Et gammelt fallent tre

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar