#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

4 år siden Grønland

Av Christian Jensen10. mai 2020

Grønland Tilbakeblikk Ekspedisjoner

På denne dag for 4 år siden, hadde vi endelig kommet oss opp forbi brefallet og innover isen på Grønland. Skyene var begynt å bli hvite selv om det var uværsskyer, for fargen får de fra terrenget under dem.

Grønland eller Texas?
Grønland eller Texas?

I nesten en måned gikk ekspedisjonen på totalt 11 personer på ski over Grønland. For meg var det en fantastisk opplevelse. Det spørs om det blir noen turer fremover som kan sammenlignes med denne. De fantastiske viddene, stillheten og hvor utrolig liten man kan føle seg når været plutselig slår til.

Flere artikler om eventyret kan du finne her.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.