#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Bilder med action

Av Christian Jensen1. mars 2020

Tips & Triks

Fantastiske vidder
Fantastiske vidder

For noen så faller det naturlig å ta bilder som viser hva som skjer. For meg er det en prosess der jeg må tenkte meg litt om. Resultatet blir ikke alltid bra, men noen ganger så glimter jeg til.

En av de store forskjellene på den virkelige verden og et bilde, er at den virkelige verden kommer i 3 dimensjoner. Et bilde har blitt klemt ned til to. Dermed må man prøve å formidle en form for dybde i bildet. I eksempelet over har jeg prøvd på dette ved å få flere av syklistene plassert innover i bildet. I tillegg har jeg flere lag med fjell innover som skilles fint fra hverandre med diagonale linjer. Stien som syklistene er på ser man i det fjerne i det den forsvinner over en av fjellryggene.

Har du noen bilder som gjenspeiler aktivitet/action som du er glad i?

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.