Bilder med action

Tips & Triks
Fantastiske vidder
Fantastiske vidder

For noen så faller det naturlig å ta bilder som viser hva som skjer. For meg er det en prosess der jeg må tenkte meg litt om. Resultatet blir ikke alltid bra, men noen ganger så glimter jeg til.

En av de store forskjellene på den virkelige verden og et bilde, er at den virkelige verden kommer i 3 dimensjoner. Et bilde har blitt klemt ned til to. Dermed må man prøve å formidle en form for dybde i bildet. I eksempelet over har jeg prøvd på dette ved å få flere av syklistene plassert innover i bildet. I tillegg har jeg flere lag med fjell innover som skilles fint fra hverandre med diagonale linjer. Stien som syklistene er på ser man i det fjerne i det den forsvinner over en av fjellryggene.

Har du noen bilder som gjenspeiler aktivitet/action som du er glad i?