#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Det beste utsiktspunktet?

Av Christian Jensen12. januar 2020

Gjevilvasshytta Utsikt Trollheimen

I 2019 ble det mange flotte turer. På hver tur kommer man over områder og utsiktspunkt som setter seg på netthinnene. Likevel er det noen utsiktspunkt som brenner seg bedre fast enn andre.

For meg er Trollheimen helt spesiell. Her er det fine områder hvor enn man snur seg, men aller finest var nok utsikten over Gjevilvatn i det øyeblikket sola forsvant over horisonten på turen i August.

Har du et utsiktspunkt du husker spesielt godt fra 2019?

Gjevilvatn i solnedgang
Gjevilvatn i solnedgang

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.