Storsekktest

Bike Alpin 25+5Escapist 32OspreyReklameTrollheimenVaudeOppbevaringProdukttester

I høst tok vi oss god tid. God tid til å få testet store sekker. En forespørsel ble sendt ut til de aktørene Sykkelhjulet tidligere har samarbeidet med, og følgende sekker ble stilt til disposisjon for denne testen.

Det er viktig for Sykkelhjulet å fremstå som en objektiv aktør. Derfor opplyses det om at sekkene er sendt til oss for denne testen fra distributør eller produkteier. Selv om sykkelhjulet linker til produkteiers handleside har vi ingen bonus eller rabattordninger.

Hvordan har vi testet

Vi kunne ha testet sekkene i samsvar med tidligere sekktester og den malen som er etablert for dette. Testen ville absolutt være godt egnet, men den ville ikke avslørt hvordan den beste sekken faktisk er å ha med seg på langtur.

Planen ble derfor å teste alle de fire sekkene først også ta med seg de to beste på en lengre tur hvor de fikk testet seg sikkelig.

De innledende testene

Først ble sekkene testet i henhold til den vanlige malen nevnt over. Resultatet blir oppsummert i en kortfattet tekst denne gangen. Resultatene tydliggjøres i en test etterpå.

De påfølgende sidene viser hver enkelt sekk i de innledende testene