#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Det beste turbildet?

Av Christian Jensen14. august 2019

Favoritter Annet

Jeg har mange favoritter oppover tidene fra ulike steder. Jeg var på tur i sommer og kom over et fantastisk skue over Gjevilvatn. Været var ikke så spesielt bra, men sola kom seg så vidt forbi skyene etter at den hadde gått ned bak fjellene i vest. De siste solstrålene lyser opp fjellene på andre siden av sjøen.

For øyeblikket er dette en av mine aller beste turbilder. Hvilket er ditt?

Artikkelen fortsetter under annonsen

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

%d bloggere liker dette: