#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

#GledeMedSykkel

Av Christian Jensen7. juli 2019

Annet

#GledeMedSykkel

Det nærmer høysesong og for 10. året er sykkelhjulet.no online med tips og triks fra sykkelhverdagen. Målet vårt er at du som syklist, enten du er fullstendig bitt av basillen eller ganske enkelt lurer litt på om sykkel er noe for deg, skal finne nyttig informasjon.

En av sykkelhjulet.no sine prosjekter er emneknaggen #GledeMedSykkel på Instagram. Har du et bilde som viser glede og sykkel på en gang? Del det gjerne med den emneknaggen neste gang.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

%d bloggere liker dette: