#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Den råeste nedkjøringen?

Av Christian Jensen17. juli 2019

Drømmefallet Eldervikvegen Favoritter Gråfjellet Trollheimen Annet

Jeg har mange lokale favoritter og noen litt lengre borte. Her i det lokale området er det en nedkjøring som blir kalt Drømmefallet, men på kartet heter den Eldervikvegen.

Det finnes mange fine nedkjøringer rundt om, men den som sitter best i minnet er nedkjøringen mot Minilla på Gråfjellrunden. Det er en fantastisk nedkjøring som har alle elementene en nedkjøring skal ha.

Hva er din favoritt?

Artikkelen fortsetter under annonsen

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

%d bloggere liker dette: