#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Osprey Salida 12

Av Alexandra Levina24. mars 2019

Reklame

Drikkesekk Osprey Salida 12 Søndagsposten Oppbevaring Produkttester

Rominndeling

En stor sentrallomme med flere innvendige lommer kan åpnes og foldes ut, og det gir deg enkel tilgang til innholdet i sekken. Inne i storlomma finner man 2 nettinglommer med glidelås, egnet plass til nøkler og sykkelpumpe, samt plass til et klesskift, litt mat/godteri, noe førstehjelpsutstyr og nødvendig verktøy. På sykkelturer liker jeg å ta med en termokopp med varm drikke, og det er det også plass til.

Jeg er av den typen som liker å ha med litt ekstra selv på korte treningsturer, og da blir det trangt i sekken. Tilgang til tingene du har i sekken blir da kanskje litt knotete – men det går ikke utover komforten når du er i aktivitet.

Sekken har også en passe stor mobillomme med egen glidelås.

Størrelsen på sekken er egnet for trening og korte turer, men jeg tror også at sekken blir mye brukt på lange sykkelturer med sykkeltralle – da pakker man mesteparten av turutstyret i tilhengeren, og har kun drikke og det mest nødvendige i sekken.

Alexandra Levina

Avhengig av utsikt, høyder og tøft vær. Samboer til en råtass, stemor til en flott 6-åring og veldig "fersk" medlem av Røde Kors Hjelpekorps. Mener at det umulige er mulig så lenge man har mot, humor og litt Tom Waits i livet.