#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Godt nyttår

Av Christian Jensen1. januar 2019

Annet

Velkommen inn i 2019!

Kanskje har du akkurat kommet deg inn fra rakettene og måtte få slappet av litt etter flere runder mat, god drikke og innholdsrike samtaler. Kanskje har du allerede sovet deg godt inn i det nye året og hadde litt surfebehov før du tok fatt på dagen.

Uansett så håper jeg du har hatt ei flott feiring. I 2019 blir det flere spennende prosjekter og nye turer. Det meste skal selvfølgelig dokumenteres her på sykkelhjulet.no. I 2019 håper jeg på at du vil komme tilbake hit og oppdatere deg på ting som skjer.

Har du noe å bidra med så ta gjerne kontakt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Håper du får et begivelsesrikt sykkelår!

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

%d bloggere liker dette: