Varmekartet 2018

VarmekartAktivitetsmåling

Året startet ganske bra, men ble avsluttet ganske labert. Etter sommeren har det blitt lite tid til sykling. Tror kanskje det har litt med været å gjøre også, men året har forsåvidt vært ganske spennende uansett.

For første gang har jeg deltatt på ritt, det er det mulig jeg gjør i 2019 også. Jeg har syklet mer på lokale stier og vært på noen turer i Trollheimen. Kilometertelleren har faktisk rundet 1000km i år, men det er jo ikke spesielt mye. Tatt i betraktning at det er mest sti jeg sykler så blir det en del likevel.

Inn mot 2019 så har planene begynt å falle på plass for sykling. Jeg har fremdeles mål om å få se meg mer om i nærområdene og forhåpentligvis blir det oppdagelsesreiser rundt om.

Har du tips så tar jeg gjerne mot disse

Varmekartet 2018
Varmekartet 2018