#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Varmekartet 2018

Av Christian Jensen12. desember 2018

Varmekart Aktivitetsmåling

Året startet ganske bra, men ble avsluttet ganske labert. Etter sommeren har det blitt lite tid til sykling. Tror kanskje det har litt med været å gjøre også, men året har forsåvidt vært ganske spennende uansett.

For første gang har jeg deltatt på ritt, det er det mulig jeg gjør i 2019 også. Jeg har syklet mer på lokale stier og vært på noen turer i Trollheimen. Kilometertelleren har faktisk rundet 1000km i år, men det er jo ikke spesielt mye. Tatt i betraktning at det er mest sti jeg sykler så blir det en del likevel.

Inn mot 2019 så har planene begynt å falle på plass for sykling. Jeg har fremdeles mål om å få se meg mer om i nærområdene og forhåpentligvis blir det oppdagelsesreiser rundt om.

Har du tips så tar jeg gjerne mot disse

Varmekartet 2018
Varmekartet 2018

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar