#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Så tenner vi to lys

Av Christian Jensen9. desember 2018

Annet

I dag er det andre søndag i advent og tradisjon tro må mann jo tenne lys. Det går jo selvfølgelig an å tenne stearinlysene hjemme, men hva med å tenne lyktene på sykkelen din og komme deg ut i marka en tur. Det er faktisk riktig så trivelig å komme seg ut på en treningstur selv om det er kaldt og snø ute.

Det som er artig er at alle turer blir veldig anderledes etter at snøen har falt. Selv de små enkle turene blir kompliserte når det er glatte steiner og mye snø. Det viktigste er å kle seg godt. Husk også at sykkelen kanskje trenger mer luft i både dekk og dempere.

To lys i mørket
To lys i mørket
Fotograf: Ove Simonsen

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar