#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Ribbetråkk

Av Christian Jensen26. desember 2018

Annet

Fristende ribbe
Fristende ribbe

Da skriver vi 26. desember og den offisielle tiden for ribbemarsjer er her igjen. Ribbemarsjene skal være en form for bot på alt man har stappet i seg i løpet av julaften og de følgende dagene. Ironien er at en tur på et par timer kanskje forbrenner en tiendedel av det du har fått i deg i løpet av julaften.

Derimot så er det jo riktig så hyggelig å ta seg en tur sammen med familie, venner, naboer eller kanskje ganske enkelt bare en tur for seg selv, men hvem har sagt at man må gå? Det går jo an å sykle på vinteren også. Så hva med å finne frem sykkelen og sykle seg en tur?

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.