#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Nå blir det ikke mørkere

Av Christian Jensen21. desember 2018

Natt Nattsykling Annet

Det er mange som går inn i vintermodus og ikke er ute på lang tid. I dag er det faktisk den mørkeste dagen i løpet av året. Dagslyset varer bare i 4 timer og 34 minutter her i Trøndelag. Det at det går mot lysere tider kan merkes med flere minutter om dagen og allerede i slutten av januar er det over 7 timer med dagslys.

Selv om det begynner å bli lysere tar det noen uker før man kan sykle uten lykt om kvelden. Så mitt forslag er at du finner frem lysene og kommer deg ut, for det er faktisk riktig så koselig å sykle i mørket også.

Dypsnø og sykling i mørket
Dypsnø og sykling i mørket

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar