#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Lille hjulaften

Av Christian Jensen23. desember 2018

Reklame

Fatbike Giant Vinter Vision 19 Fatbike 1 Annet

Giant Vision 1 Fatbike i skisporet

Lille julaften er dagen der alt skal falle på plass. De siste gavene skal kjøpes, treet skal pyntes, ribba skal klargjøres og julestemningen skal finnes. Det siste punktet finner du muligens i marka?

23. desember er en av de mørkeste dagene i året, så det gjelder å komme seg ut midt på dagen. Sola den kommer til syne ca klokken 10 i dag, men den forsvinner igjen klokka 14:30. Hva med å ta deg en tur ut i marka etter en tidlig lunch, for så å ta de siste butikkturene etterpå?

På vegne av sykkelhjulet.no så ønsker jeg deg og dine ei fantastisk jul.

God jul!

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.