Årets julegavetips

JulegaveJulegavetipsSykkelAnnet

Som julekvelden på kjerringa sies det. Og kanskje er det akkurat derfor du har landet på denne siden. Du er på jakt etter en julegave å gi til din kjære sykkelfrelste make. Syklisten er i mange tilfeller like vanskelig som de øvrige. Alle har en de ikke finner gaver til, men hvis en på listen din er sykkelinteressert så har kanskje Sykkelhjulet svaret?

Gavekort

Gavekort

Det er selvfølgelig litt avhengig av pris og egeninteresse, men jeg skal prøve å liste opp fra det aller billigste til det som er mer ekslusivt. Så kanskje jeg treffer noe som kan være passe for nettopp deg.

Gavekortet

Er du sent ute og grubler på hva du skal kjøpe, så kan et gavekort være tingen. Som regel så har han/hun en favorittbutikk som besøkes ofte. Det er alltids noen reservedeler eller bekledning som trengs og romjulssalget er ofte tida da man kan finne gode tilbud på årets og snart fjorårets sortiment. Vet du ikke hvilke butikker som ligger langt opp på besøkslisten, kan nettbutikker som bikeshop.no og sykkelkomponenter.no være gode alternativer.

Forbruksvarer

TF2 firepakning

TF2 firepakning

Det er en del ting jeg sliter ut når jeg sykler. Det er typisk sykkelhansker og undertøy. Sistnevnte kan være litt spesielt, særlig hvis det er interesse for landeveissykling. Sykler man i fjellet eller på sti, så er det ofte behagelige boksere og gjerne med padding som benyttes. Sykkelhansker kan være så mangt, men å rote litt i skuffen og se hva som er brukt fra før av er en god start. Personlig så liker jeg hansker som har godt og seigt grep inni hånden og god ventilasjon på utsiden. Race Face og Sweet Protection sine varianter er de som slites mest her.

Av forbruksvare på sykkelen så er det nok olje som er det tryggeste valget. Tidligere i år skrev jeg om en fire-pakk med olje fra Weldtite. Personlig fant jeg fort en favoritt her, men muligens dette kan være en gave å prøve til en som sykler litt og som viser interesse for detaljer.

Klubbdrakt

Når man sykler for en klubb, så er det en form for tilhørighet å ha klubbdrakten. Hvis ikke han/hun har denne så kan dette kanskje være av interesse. Det er riktignok en litt dyrere gave, men absolutt verdt det hvis mottakeren er interessert i ritt og fellestreninger.

Arrangert tur

Kanskje sykler han/hun mye og er godt trent, men det er faktisk ganske artig å bli med på en arrangert tur også. Er du interessert i å være med selv, så kan eksempelvis Rallarvegen være et spennende alternativ. Her er det muligheter for både sykkelleie, overnatting, tog og bespisning. Alt i en pen pakke med utgangspunkt rundt Haugastøl. Hvorfor ikke overraske hele familien med en sykkeltur?

Håper mine tips var til hjelp og har du flere, så kommenter gjerne!

Godt i gang med Rallarvegen

Godt i gang med Rallarvegen