#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Leatherman

Av Christian Jensen5. oktober 2018

Leatherman Må ha Verktøy Vedlikehold

Leatherman
Leatherman

På tur vet man egentlig aldri hva som skjer. De fleste turene går selvfølgelig smertefritt for seg, men noen ganger er uhellet ute. Da er det greit å ha både kniv og saks med seg. Ja faktisk er det greit å ha skrujern og avbitertang med seg til tider også. Og da er den gode gamle Leathermanen virkelig god å ha. Den fungerer forøvrig også bra som kjøkkenredskap også. Varme gryter er fine å flytte av primusen og fisken kan sløyes og renses.

Jeg har som regel alltid kniven med meg på turene mine. Sammen med multiverktøyet er den faktisk så godt som uunnværlig.

 

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar