#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Multiverktøyet

Av Christian Jensen21. september 2018

Lezyne Må ha Verktøy Vedlikehold

Multiverktøy
Multiverktøy

Jeg lurer på hvor mange ganger multiverktøyet har reddet meg. Jeg har en billig variant fra Lezyne. Jeg tror faktisk det var en av de første tingene jeg kjøpte når jeg begynte å sykle. Det er stort sett kjedekutter, Torx og innvendig sekskant jeg bruker mest av. Skrujernet er kjekt å ha, men det er nok ikke brukt mange gangene.

Sammen med en passende Leatherman er multiverktøyet perfekt. Jeg kunne ikke hatt begge i samme enhet, for da kunne jeg ikke brukt eksempelvis tang og torx samtidig. Eventuelt holdt fast kjedet og kuttet det.

Multiverktøyet er en av de tingene jeg bare må ha med meg på tur.

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar