Trening om sommeren

FerieTrening
Utsikten over Hårråbeitet

Utsikten over Hårråbeitet

Sommerferien er planlagt og sykkelen har kanskje ikke fått plass på familieturen. Ikke hadde det vært så veldig naturlig at man skulle få med seg et par timers tur annen hver dag heller. Så hva gjør man for å holde seg litt i form i løpet av et par uker. Mange velger nok å parkere alt av trening og kaster seg på god mat, strandliv og noe godt i glasset. To uker gjør mye på formen hvis man kjører denne livsstilen.

Hvis du spanderer et søk i en av dine favorittnettlesere, så kommer det opp et stort utvalg av alternativer for sommertreningen. Det var muligens slik du kom til dette innlegget også? Uansett, så finnes det mange gode råd og her kommer en liste over hva jeg foreslår for deg som lar sykkelen være igjen hjemme.

  1. Du kan alltids leie deg en sykkel en dag og tråkke deg en liten tur. Det behøver ikke være en kjempelang tur med høyt tempo. Hold føttene i gang og få deg en time og to med transport rundt om der dere holder til for øyeblikket.
  2. La bilen stå når du har kommet deg dit du skal være. Har du tatt fly så prøv å unngå buss og taxi også. Ta beina fatt.
  3. En overdådig middag med vin eller øl dekker dagsbehovet for kalorier og vel så det. Har du i tillegg spist en bedre hotellfrokost og stopper langs veien og spiser en burger eller en pakke med boller til lunch, så er du kjapt oppe i 3-gangen av dagsbehovet. Mitt forslag er at du gjerne koser deg litt med frokosten hvis du trivs med det. Styr unna de kaloririke lunchene og velg heller en salat eller kanskje bare en yoghurt? Hvis du i tillegg er litt fornuftig til middag og stopper etter en eller to øl, så er du innenfor.
  4. Familien har godt av å bevege seg litt. Planlegg med en kveldstur. Da er det ikke så varmt også er det koselig å gå og prate litt.
  5. Har du med barn, så er lek alltid et kjærkomment avbrekk. Kanskje du til og med kan spille litt ball mens elbilen lader?

Da er det bare å ønske god ferie.