Dirt Wash Citrus Degrease Spray

Citrus Degrease SprayDirt WashReklameVaskVaskeProdukttesterService og vedlikehold
Dirt Wash klar til innsats
Dirt Wash klar til innsats

Jeg har vært innom en rekke produkter for vasking av sykkel. Det er alt fra milde såper til sterke saker som skal ta knekken på det meste av olje og griseri. Citrus Degrease spray er en av de sistnevnte. I mange tilfeller feiler disse produktene i nettopp det å fjerne rusk og griseri, så jeg var litt spent på hvor effektiv Dirt Wash sin variant var.

I anledning litt knirk i kranken, bestemte jeg meg for å demontere hele og begynne arbeidet med å vaske den og smøre den opp på nytt. Som regel når ting knirker er det rusk og mangel på fett som gjør det hele.

Etter å ha plukket ut delene la jeg dem fra meg og sprayet på etter anvisning. Det hele skulle ligge og godgjøre seg litt for så å skylle det bort. Faktisk var resultatet overraskende bra. Alt løst fett forsvant med en gang, men selv det fettet som hadde fått tid til å bli fult av sand og annet griseri måtte gi tapt. Etter to runder med spray og vann så var delene stort sett helt rene. Et lite touch med ei fille var det som skulle til for å få delene helt rene.

Dirt Wash ferdig
Dirt Wash ferdig

Førsteinntrykket av denne sprayen er veldig bra. Jeg har testet litt forskjellig og sammen med Muc-Off Degreaser er Dirt Wash Citrus Degraser mine to klare favoritter. Delene blir kjapt og effektivt reine og sprayboksen holder en del runder med vasking.

Det er en siste ting det er verdt å få med seg vedrørende bruk av slik spray og det er at den ofte kan trenge inn der den på ingen måte skal inn. Det vil si at du kan i værste fall fjerne fett inni lager, boss og kranker når det ikke er meningen å gjøre nettopp det. Så vær forsiktig med hvor du sprayer.