Perioden før ritt

Trening
Continental X-King

Continental X-King

For å være helt ærlig så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre i perioden før det første rittet. Jeg har lest at man skal ta det litt rolig og ikke trene alt for brutalt, men spørsmålet er jo da om jeg i det hele tatt har trent nok. Derfor vurderer jeg det slik at jeg bør ha noen dager pause før selve rittdagen, men at jeg bør få meg en del turer før det braker løs.

Vurderer å ta meg tur på gjennomkjøring av trase også. For jeg vet jo faktisk ikke hvor det er dette rittet går. Jeg har jo studert kart og GPS-spor fra andre som har syklet i området, men jeg vet jo ikke helt hva jeg går til her.

Det blir spennende å se hvordan formen er sammenlignet med andre deltagere. Forhåpentligvis er det ikke så fryktelig lagt unna, men som tidligere skrevet så er ambisjonen å fullføre.

Sees vi på rittdagen?