Endelig her

Cervelo P2TriatlonTriatlonsykkelSykkel
Cervelo P2 fra siden

Cervelo P2 fra siden

Vet jeg sa neste uke i sist innlegg. Men nå kom ikke sykkelen min når jeg trodde og håpte den skulle.
Ikke at det hadde betyd noe uansett. Jeg har vært bortreist i forbindelse med jobben hele sist uke.
Men nå er det uka etter sist uke. Og nå har vidunderet endelig kommet.

“The P2 is one of the most successful triathlon bikes of all time”

Det ble en 2018 Cervelo P2. En av hovedgrunnene at de ble den var pga. historien. Få sykler har hatt like stor suksess som det P2`en har hatt siden den ble produsert for første gang i 1996. Etter 22 år fortsetter den å vinne løp både i triatlon og «vanlig» sykling.

Og når den i tillegg er enkel å skru på og justere. Så var det en no-brainer egentlig. Monterte den med 3 unger som løp rundt meg på terrassen. Eneste som ikke kom på i en fart var pedalene. Hadde glemt å kjøpe nye, så måtte ta de fra den gamle raceren. Men hadde ikke verktøyet for det. Så det måtte vente litt.

Nå skal jeg ut og sykle så fort jeg bare klarer før jeg skal til Sykkellaboratoriet og Ådne for å få en perfekt fit med Retul Bike fit system. Kommer tilbake om litt med en rapport hvordan det er å sykle på en ekte tempohest 😊

Imens kan dere se på litt bilder.