#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

En knapp måned til første ritt

Av Christian Jensen2. mai 2018

Ritt Trening

Middelmådige treningsforhold
Middelmådige treningsforhold

Det er en liten måned til første ritt går og det begynner å bli litt spennende for min del. Jeg vet ikke helt hvor god form jeg egentlig er i og hvordan det kommer til å gå. Det som er sikkert er at det kommer til å bli et slit å gjennomføre Orklarittet 2018. Jeg har tidligere skrevet om den innsatsen jeg har gjort for å komme meg opp på et akseptabelt nivå. Jeg har aldri sammenlignet meg selv med andre på denne måten før, så jeg vet egentlig ikke hva jeg stiller til. Ambisjonen er uansett å gjennomføre, så får jeg gjennomgå rittet etterpå og se hva som kan forbedres.

Nå som rittplanen begynner å bli klar også så kan jeg jo presentere den her for dere. Målet er å få med seg hvertfall tre av disse, men jeg sikter på alle fem.

Ritt Dato Webside
Orklarittet 27.05.2018 Orklarittet.no
Tour De Tomtvatnet 09.06.2018 TourDeTomtvatnet.no
Nerskogrittet 16.06.2018 Nerskogsrittet.no
Sykkelenern 11.08.2018 Enern.com
Pilgrimsrittet 08.09.2018 Pilgrimsrittet.no

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar