#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Drikkesekk

Av Christian Jensen11. mai 2018

Drikkesekk Må ha Annet

Åpne alle rom og tøm sekken
Åpne alle rom og tøm sekken

Det er en del ting jeg må ha med meg ut på tur. Hanskene er nok de viktigste i tillegg til hjelmen, men en god nummer tre er drikkesekken. Jeg sykler sjelden med flasker på sykkelen fordi de blir veldig grisete. I tillegg er det komplisert å få i seg drikke når man sykler i terrenget og skal håndtere ei flaske i tillegg.

Derfor har jeg sekk på ryggen. I sekken havner det som regel en del andre ting også, men primært så er det den med for å få med seg drikke. Selvfølgelig er det veldig praktisk å ta med seg litt verktøy og reservedeler.

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar