#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Bytte bremseklosser

Av Christian Jensen8. april 2018

Bremseklosser Bremser Skrivebremser Service og vedlikehold Video

På sykkelen har du fire belegg som sørger for at du stopper. Disse er det utrolig smart å vedlikeholde en gang i blant. Til å bytte klosser bruker jeg stort sett bare en dekkspak og et verktøy for å løsne splinten. På mine bremser er dette en 2.5Torx. Jeg har laget en liten video til deg for å vise deg hvordan du gjør det.

 

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar