TF2 Smøremidler

OljeReklameTF2WeldtiteProdukttesterService og vedlikehold
TF2 firepakning

TF2 firepakning

Det å velge rett type olje til rett type vær, er ikke alltid like lett. Det finnes et antall varianter av olje som kommer til å gjøre en blind før man i det hele tatt har begynt å prøve ut de forskjellige variantene. Det som burde være et enkelt valg blir riktig så utfordrende bare man begynner å se seg om på markedet. I denne testen skal jeg se nærmere på Weldtite TF2 Smøremidler. Og det som er så hendig er at det finnes en firepakning med de fire mest sentrale variantene.

Sykkelhjulet.no ønsker å være så objektive som mulig, derfor opplyses det om at smøremidlene i denne produkttesten er sendt fra Tempo AS.

Weldtite har en firepakk som skal være det mest brukte oljetypene til de fleste forholdene, men det er noe overlapp her fremdeles. De fire produktene i pakken er:

  • TF2 Plus: Tørr smøring med teflon overflatebeskytter.
  • TF2 Extreme: Våt smørning
  • TF2 Performance: Til alle forhold med teflon overflatebeskytter
  • TF2 Ultra: Tørr voks med teflon overflatebeskytter

TF2 sine tørre smøremidler er laget for å ikke samle støv og skit på turene dine, men de tåler ikke så mye vann og søle. Det vil si at de er perfekte på solskinnsdager der myrene er tørre og fine. Våte smøremidler skal tåle regntunge dager og snø, men det går på bekostning av at de samler støv og skit. Det ligger kanskje litt i navnet og. Tørre smøremidler er somregel rennende de og, men når de blir påført så vil de etter hvert bli tørre å se til og ta på. Et vått smøremiddel forblir klissete og vått på kjedet.

I tillegg til å være våt eller tørr, så har Weldtite valgt å ha teflon i noen av midlene sine. Teflonen skal beskytte overflaten og gjøre at den får mindre friksjon. Mindre friksjon gjør at delene dine holder lengre og bråker mindre når de brukes.

Weldtite har spandert et par ikoner på hver av flaskene sine. Sol beskriver tørt vær. Sky med to regndråper beskriver lett regn. Sky med fire regndråper beskriver mye regn. Snøkrystall beskriver kaldt vær. De forskjellige flaskene har fått to til tre slike ikoner hver.