#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Sykle i påsken

Av Christian Jensen28. mars 2018

Orkdal

Påsketur
Påsketur

Jeg har syklet stort sett hele vinteren, men påska markerer skiftet mellom vinter og sommer for mange. Jeg sykler fremdeles på vinterdekk, men fristelsen er stor hver gang jeg ser på sommerdekkene som ligger på hylla. Det er tørt og fint og den isen som ligger her og der skulle være grei å forsere.

For de av dere som lurer, så er det absolutt mulig å sykle seg en tur nå når dagene blir lengre og lengre. De fleste velger jo påskefjellet på ski og hytter. Selv synes jeg at vinteren har vært lang nok og er kjempefornøyd med å kunne sykle en tur.

God tur!

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar