Sykkelhansker

HanskerMå haSykkelSykkelhanskerTips & Triks
Et godt utvalg sykkelhansker

Et godt utvalg sykkelhansker

Det er ikke mye innen bekledning jeg er nødt til å ha med på sykkelturen. Det går stort sett bra med forskjellige klær og forskjellige sko. Om man ser bort fra hjelmen, så er faktisk sykkelhansker en av de tingene jeg er nødt til å ha med meg på tur. Det er på kanten til så ille at sykkelhanskene faktisk ødelegger hele turen om de ikke er med.

Jeg blir ofte litt svett i hendene og hanskene sørger for at jeg fremdeles har grep på styret. Det hender seg at jeg flakser over styret eller på andre ubeskrivelige måter separeres fra sykkelen uten at det var intensjonen. Da er det somregel håndbaken som tar i mot det værste. Jeg har ødelagt et par sett hansker på den måten, men heldigvis har jeg hatt hanskene på. Det hadde antagelig gått hardt utover håndbaken om jeg ikke hadde hatt noe som tok for.

I tillegg bruker jeg gjerne forskjellige hansker om våren, sommeren, høsten og vinteren. Så utvalget er ganske stort. For meg er sykkelhanskene en av de tingene jeg bare er nødt til å ha!