#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

Fylle luft i dempere

Av Christian Jensen14. mars 2018

Demper Fulldemper Service og vedlikehold Video

For å fylle luft i dempere trenger du ei demperpumpe. Dette er ikke samme pumpa som du har til dekkene dine. Har du en spesiell demper som krever høyt trykk, så kan det være lurt å kjøpe den riktige demperpumpa. Hvis ikke er det stort sett fritt valg blant pumper.

Jeg har laget en kort video til deg, slik at du skal se hvor enkelt det kan gjøres.

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar