Søppel i naturen

SøppelSykkelPå tur
Mc Søppel

Mc Søppel

Kjære du som kastet fra deg den tomme brusflaska i bringebærkjerret. Ja, også du som tenkte at Litago er ei god turdrikke, men ikke gadd å ta med deg kartongen hjem. Til deg som spiste opp sjokoladen og var så omtenksom at du gav papiret til naturen slik at den kunne få sin del. Jeg synes det er skikkelig trist, for naturen vår blir dynget ned i søppel!

Jeg er ute på tur for å kose meg, ikke for å se på trær som blir pyntet med hundeposer fulle av bæsj. For å være helt ærlig, så ser jeg heller at du lar bæsjen ligge i kanten av stien for den forsvinner etter et par regnskurer. Det gjør ikke den svarte plastposen du har prydet bjørka med.

I 2018 skal jeg fortsette arbeidet mitt med å plukke søppel på tur, for jeg orker ikke å se på at det ligger strødd. Jeg har faktisk med meg en plastpose hvor jeg samler opp alt jeg finner og i år har jeg tenkt å dokumentere hvor mye rart som ligger ute i naturen hvor jeg ferdes.

Bli med du også da! Slutt å kast søpla og ta gjerne med en liten pose ut på tur, så blir det kanskje noen kilo mindre der ute i løpet av 2018