#GledeMedSykkel
Sykkelhjulet.no

To tente lys

Av Christian Jensen10. desember 2017

Lykt Lys Nattsykling Sykkellys Trygg Polaris Tips & Triks

Advent markerer ventetiden før juledagen den 25. desember, som kirken regner som fødselsdagen til Jesus. Ordet Advent stammer faktisk fra latin og betyr noe slikt som Å komme. Er julaften på en søndag, så faller fjerde søndag i advent på den 24. som gjør at andre søndag i advent faller til den 10. desember i år.

I Norge tenner vi lys, et for hver søndag i advent. Så når vi da skal markere kvelden med tente lys i stua, så kan vi jo kanskje driste oss til å tenne to lys på sykkelen også?

De lokale stiene kan bli skikkelig morsomme når det er mørkt. Hvis det i tillegg har falt litt snø, så kan det bli litt glatt i tillegg. Da har man utfordringer nok for en liten tur i marka.

Så få på deg sykkeltøyet og tenn to lys i kveld du også!

Christian Jensen

Sivilingeniør, terrengsyklist og relativt datakyndig. Ble bitt av sykkeldilla i ung alder, men først i 2008 slo det ut for fullt. Krydrer gjerne tilværelsen med gåturer og skigåing. Har siden 2009 bidratt på Sykkelhjulet.no og gjør det fortsatt. Trives best i skogen på sykkel, gjerne med følge og kamerautstyr.

Legg inn en kommentar